Εγγύηση προϊόντων Sealy®

Συγχαρητήρια για την επιλογή σας!

Στην κατοχή σας έχετε πλέον ένα στρώμα Sealy® που θα αλλάξει την ποιότητα και την εμπειρία του ύπνου σας. Με το στρώμα Sealy® θα απολαμβάνετε ενισχυμένη στήριξη χάρη στη τεχνολογία Posturepedic® και αληθινή αίσθηση ξεκούρασης!

Κατασκευασμένο από την elite strom® με βάσει των αυστηρότερων Αμερικανικών προδιαγραφών και προτύπων που έχουν καθοριστεί από την εταιρία Sealy®, με υψηλής ποιότητας υλικά που αντέχουν στο χρόνο αλλά και μέσω των πιο σύγχρονων πρακτικών παραγωγής, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνετε έναν βαθύ και χαλαρωτικό ύπνο για πολλά χρόνια.

Στο παρόν έντυπο θα ανακαλύψετε τις οδηγίες χρήσης και συντήρησης του νέου σας στρώματος που θα σας βοηθήσει όχι μόνο να διασφαλίσετε την εγγύηση που το συνοδεύει αλλά και να παρατείνετε την διάρκεια ζωής του και τα οφέλη του στρώματος που μόλις αποκτήσατε.

Η elite strom® έχοντας μια σημαντική πορεία στο χρόνο και έχοντας παράλληλα χτίσει μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με μεγάλα διεθνή brands, αποτελεί σήμερα τον εξουσιοδοτημένο κατασκευαστή και αποκλειστικό διανομέα της αμερικανικής εταιρίας Sealy® στην Ελλάδα.

Η παρούσα εγγύηση ισχύει για όλα τα στρώματα Sealy® που κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις της elite strom® και παρέχεται εφόσον τηρηθούν οι ειδικοί όροι και προϋποθέσεις καθώς επίσης εφόσον τηρηθούν οι οδηγίες χρήσης και συντήρησης που αναγράφονται στο παρόν κείμενο.

Οδηγίες χρήσης και συντήρησης στρωμάτων

Η σωστή συντήρηση του στρώματος είναι το ίδιο σημαντική με την επιλογή του. Ακολουθώντας τις συμβουλές της elite strom® (εξουσιοδοτημένος κατασκευαστής και αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων Sealy® στην Ελλάδα), θα μπορείτε να απολαμβάνετε για πολύ καιρό έναν υγιεινό και ξεκούραστο ύπνο.

Επισημαίνεται ότι οι πληροφορίες σχετικά με τους όρους της εγγύησης παρέχονται μόνο για την πληροφόρησή σας και δεν συνιστούν αποδεικτικό αγοράς.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

Μία σωστή βάση υποστήριξης είναι αυτή που θα εξασφαλίσει την καλή λειτουργία του στρώματος και θα διασφαλίσει τις υπηρεσίες εγγύησης. Σε περίπτωση που δεν έχετε προμηθευτεί ανατομικό τελάρο ή κρεβάτι από την elite strom®, θα πρέπει να προσέξετε τα εξής:

 • Το στρώμα να ΜΗΝ ακουμπάει πάνω σε ενιαία επιφάνεια ξύλου και παράγωγα ξύλου (νοβοπάν, μοριοσανίδα, MDF κτλ. όπως επίσης σε κτιστή βάση). Πάνω σε τέτοιες βάσεις δεν υπάρχει σωστός αερισμός και υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθεί μούχλα.
 • Το στρώμα να ΜΗΝ ακουμπάει σε ανατομικό τελάρο του οποίου οι τάβλες είναι χωνευτές στη μεσαία μεταλλική τραβέρσα.
 • Φροντίστε οι τάβλες στο κρεβάτι να μην έχουν μεγάλη ελαστικότητα και απόσταση μεταξύ τους. Η ιδανική απόσταση είναι έως 4cm. Μεγαλύτερη απόσταση δεν θα παρέχει σωστή στήριξη στο στρώμα, προκαλώντας του ανεπανόρθωτη φθορά.

Το στρώμα χάνει την εγγύησή του όταν τοποθετείται σε επιβλαβείς ή ακατάλληλες βάσεις.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

Για τον καθαρισμό του στρώματος απαγορεύεται η χρήση χημικών ή βιολογικών καθαριστικών, συσκευών ατμοκαθαρισμού και απορρυπαντικών. Όλα τα παραπάνω ενδέχεται να προκαλέσουν αλλοιώσεις στα υλικά του στρώματος και να δημιουργήσουν υγρασία. Σε περίπτωση ατυχήματος απομακρύνετε την υγρασία με χαρτί κουζίνας χωρίς να το τρίβετε και τοποθετήστε το στρώμα κοντά σε θερμαντικό σώμα ή συσκευή αφύγρανσης (όχι σε τζάκι, συσκευές πυρακτώσεως και εστίες φωτιάς, γιατί υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς).

Στρώματα με λεκέδες, υγρασία και μούχλα χάνουν την εγγύησή τους, για τον λόγο αυτό είναι απαραίτητη η χρήση καλύμματος προστασίας.

Για να απολυμάνετε το στρώμα σας, ο μόνος ενδεδειγμένος τρόπος είναι να απλώσετε πάνω στον λεκέ ή στην επιφάνεια του στρώματος μαγειρική σόδα αφήνοντάς την για 3 ώρες και έπειτα απορροφήστε με ηλεκτρική σκούπα.

ΠΡΟΣΟΧΗ

 • Μη σιδερώνετε πάνω στο στρώμα. Η θερμότητα και ο ατμός καταστρέφουν τα υλικά του.
 • Μη χρησιμοποιείτε ηλεκτρική κουβέρτα σε στρώματα που έχουν αφρό μνήμης ή latex.

 • Μη χοροπηδάτε ή στέκεστε όρθιοι στο στρώμα. Μπορεί να προκληθούν μόνιμες παραμορφώσεις στη δομή των ελατηρίων.

 • Μη χρησιμοποιείτε μεθόδους καθαρίσματος με ατμό.

 • Μην χρησιμοποιείτε χημικά προϊόντα στεγνού καθαρισμού.

 • Μη λυγίζετε ή διπλώνετε κατά μήκος ή κατά πλάτος το στρώμα. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ανεπανόρθωτης βλάβης. Για τη μεταφορά του φροντίστε να είναι σε όρθια θέση.

 • Μη χρησιμοποιείτε τις χειρολαβές για την ανύψωση του στρώματος. Οι χειρολαβές πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για ελαφρά μετατόπιση και περιστροφή του στρώματος, εφόσον έχει ήδη τοποθετηθεί στη βάση.

 • Μην αφαιρείτε ή σκίζετε την ετικέτα του στρώματος. Είναι μέρος της εγγύησης.

 • Μην αναποδογυρίζετε το στρώμα, στην περίπτωση που το στρώμα είναι μιας πλευράς. Τα μιας πλευράς στρώματα διαθέτουν διαφορετικές στρώσεις στην επάνω πλευρά για να εξασφαλίζεται η άνεσή σας. Ωστόσο, χρειάζεται περιστασιακά να περιστρέφετε το πάνω με το κάτω μέρος του στρώματος για να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα να εμφανιστούν βαθουλώματα στις στρώσεις της επένδυσης του από το σχήμα του σώματος.

 • Κρατήσετε το στρώμα μακριά από νερό ή άλλα υγρά. Μην βρέχετε το στρώμα με οποιασδήποτε μορφής υγρό.

 • Μην μουλιάζετε το στρώμα ή τη βάση στήριξής του απλώνοντας επάνω του οποιοδήποτε προϊόν για στεγνό καθάρισμα, καθώς μπορεί να επηρεαστεί η άνεση που προσφέρει το κρεβάτι και τα υλικά της κατασκευής του.

 • Μόλις παραλάβετε το στρώμα, αφαιρέστε την πλαστική συσκευασία και αφήστε το να αεριστεί επαρκώς. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασθενίσει γρήγορα η χαρακτηριστική οσμή του καινούργιου στρώματος.

 • Μεταφέρετε το στρώμα σας στο πλάι. Ο χειρισμός είναι ευκολότερος και το στρώμα δεν φθείρεται.

 • Τοποθετείστε το στρώμα σας σε κατάλληλες στιβαρές βάσεις.

 • Χρησιμοποιήστε κατάλληλο τελάρο κρεβατιού με κεντρική υποστήριξη για να διασφαλίσετε ότι η εγγύηση παραμένει σε ισχύ.

 • Αερίζετε τακτικά το στρώμα σας, αφήνοντάς το ακάλυπτο για μερικές ώρες.

 • Διατηρήστε το στρώμα σας καθαρό χρησιμοποιώντας προστατευτικό κάλυμμα.

 • Σκουπίζετε το στρώμα με ηλεκτρική σκούπα για να το διατηρείτε σε άριστη κατάσταση.

ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

Αν το στρώμα σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τις δύο πλευρές, καλό είναι να το αναποδογυρίζετε και να το περιστρέφετε κάθε 3 μήνες. Αυτό εξασφαλίζει ότι μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας ύπνου προσαρμόζεται στο σώμα σας και στις θέσεις στις οποίες κοιμάστε. Αναποδογυρίστε το στρώμα 180 μοίρες κάθε φορά, εναλλάξ από τα δεξιά προς τα αριστερά και από το κεφάλι προς τα πόδια.

Αν το στρώμα σας είναι μιας πλευράς, για τη σωστή συντήρησή του ενδείκνυται η περιστροφή του.

Όλα τα καινούργια υλικά έχουν τη δική τους ιδιαίτερη μυρωδιά, η οποία σταδιακά εξαφανίζεται. Γι’ αυτό σας συνιστούμε να αερίζετε και να σκουπίζετε με ηλεκτρική σκούπα το στρώμα, ώστε να βοηθήσετε να εξαλειφθεί η τυχόν μυρωδιά.

Εάν δεν τηρήσετε τις προκείμενες οδηγίες χρήσης και συντήρησης παύει να ισχύει η εγγύηση που σας έχει παρασχεθεί.

Διάρκεια κάλυψης της εγγύησης στρωμάτων

Όλα τα στρώματα Sealy® (Spring Line & Hybrid Line)* εκτός του στρώματος Charm καλύπτονται από 10ετή περιορισμένη εγγύηση σύμφωνα με τους ειδικούς όρους που περιγράφονται στο παρόν έντυπο. Σε κάθε περίπτωση η elite strom® (εξουσιοδοτημένος κατασκευαστής και αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων Sealy® στην Ελλάδα) κατά την κρίση της, αναλαμβάνει την επισκευή ή την αντικατάσταση με παροχή άλλου προϊόντος του ίδιου τύπου, ποιότητας και διαστάσεων. Αν τα προϊόντα επισκευαστούν ή αντικατασταθούν από την elite strom®, σύμφωνα με τους όρους της εγγύησης, η εγγύηση δεν επεκτείνεται. Πριν αγοράσετε το στρώμα σας, δοκιμάστε την ποικιλία στρωμάτων Sealy® κι επιλέξτε το ιδανικό για εσάς. Αν το στρώμα δεν σας καλύπτει στο θέμα της άνεσης (προτίμηση αίσθησης), δεν γίνεται αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων.

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ

Για το στρώμα Sealy Charm ισχύει 5 χρόνια περιορισμένη εγγύηση. Εναπόκειται στην απόλυτη διακριτική ευχέρεια της elite strom® αν θα προβεί στην επισκευή ή ολική αντικατάσταση του προϊόντος και σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς όρους.

* Spring Line: Balance, Grace, Emotion, Magnificent, Vitality Hybrid Line: Stellar, Majestic, Divine & Ease

Ισχύς εγγύησης για τα στρώματα

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η εγγύηση ισχύει:

 • Για οποιοδήποτε ελάττωμα του προϊόντος, το οποίο αποδίδεται σε κατασκευαστικό λάθος ή αστοχία υλικού.

 • Για ελατήρια ή σύρματα σπασμένα.

 • Για ελατήρια ή σύρματα που εξέχουν ή που έχουν σκίσει το ύφασμα του στρώματος.

Η εγγύηση δεν ισχύει:

 • Για ελάττωμα που παρουσίασε από κακή χρήση του πελάτη όπως: Καμένο, βρεγμένο, σκισμένο ή λερωμένο (σωματικές εκκρίσεις κτλ.).

 • Κακοποιημένο από κακή συμπεριφορά. (Αν έχει κυρτώσει ή φθαρεί λόγω κακής ή μη φυσιολογικής χρήσης ή λόγω χρήσης σε ακατάλληλη βάση στήριξης (βάσεις των οποίων οι τάβλες έχουν κενά μεγαλύτερα των 4εκ. και μεγάλη ελαστικότητα, ή φθοράς λόγω χρήσης σε ακατάλληλα τελάρα

 • Για προτίμηση άνεσης (μαλακό, σκληρό κ.τ.λ.).

 • Για λάθη σε διαστάσεις που δόθηκαν εκ μέρους του πελάτη ή λόγω λάθους επιλογής και εκτίμησης προϊόντος.

 • Για διαφορά στη διάσταση (μήκος ή πλάτος) λιγότερο από 1,5cm.

 • Για σημάδια μούχλας ή υγρασίας που εμφανίζονται μετά την παραλαβή του στρώματος.

 • Όταν το ύψος των βαθουλωμάτων ή της υποχώρησης είναι μικρότερο από 4 εκ. για τα στρώματα.

 • Εάν διαπιστωθεί ότι το βαθούλωμα προήλθε από κακή χρήση, λανθασμένη μεταχείριση ή παράγοντες που δεν σχετίζονται με ελάττωμα του προϊόντος.

 • Φθορές που προέρχονται από κακή χρήση ή αποθήκευση. Για προϊόντα που έχουν τοποθετηθεί σε εξωτερικό χώρο ή σε υγρό περιβάλλον ή άλλη χρήση πλην της οικιακής.

Επίσης, ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ από την παρούσα εγγύηση κάθε προϊόν που θα διαπιστώνεται ότι βρίσκεται σε Υπερβολικά Ανθυγιεινή Κατάσταση, με άλλα λόγια όταν το προϊόν είναι σε τέτοια έκταση λερωμένο ώστε:

 • Ο αρμόδιος για την επιθεώρηση αδυνατεί να εξετάσει την κατάσταση του προϊόντος χωρίς να εκτεθεί σε ενδεχομένως επικίνδυνα σωματικά υγρά, παθογόνους μικροοργανισμούς του αίματος ή σε άλλες ουσίες που θα μπορούσαν να του προξενήσουν σημαντική βλάβη στην υγεία του ή

 • Συνάγεται άλλως ότι το προϊόν έχει υποστεί κακή χρήση και η φθορά του δεν είναι φυσιολογική.

Όροι και προϋποθέσεις ισχύς της εγγύησης

 • Η εγγύηση ισχύει με την προϋπόθεση ότι ακολουθούνται σωστά οι οδηγίες φροντίδας elite strom® που αναφέρονται στο παρόν κείμενο και ότι η χρήση τους είναι οικιακή.

 • Η εγγύηση τίθεται σε ισχύ από την ημερομηνία αγοράς.

 • Η ημερομηνία αγοράς καθορίζεται από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη πώλησης. Σε περίπτωση διακοπής της παραγωγής του προϊόντος που αγοράσατε, είναι στη διακριτική ευχέρεια της elite strom® (εξουσιοδοτημένος κατασκευαστής και αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων Sealy® στην Ελλάδα) να καθορίσει τη λιανική τιμή ενός παρόμοιου μοντέλου που θα χρησιμοποιηθεί για τον προσδιορισμό της χρέωσης σε περίπτωση επισκευής ή αντικατάστασης. Για λόγους εξακρίβωσης της ημερομηνίας αγοράς είναι απαραίτητο να κρατήσετε το αυθεντικό παραστατικό αγοράς που αποτελεί τη μοναδική απόδειξη της ημερομηνίας που αγοράστηκε καθώς και το έντυπο της εγγύησης. Για να ισχύσει η εγγύηση, είναι απαραίτητο να αποδειχθεί η ημερομηνία αγοράς μέσω του παραστατικού αγοράς. Χωρίς αυτό, η elite strom® δεν υποχρεούται να διασφαλίσει τις υπηρεσίες εγγύησης.
 • Για να ισχύει η εγγύηση, ΠΡΕΠΕΙ το προϊόν να φέρει ανέπαφη την ετικέτα του.

 • Η εγγύηση ισχύει μόνο για την Ελληνική Επικράτεια και σας παρέχει συγκεκριμένα νομικά δικαιώματα τα οποία μπορεί να διαφέρουν σε άλλη χώρα και δεν επηρεάζουν τα νομικά κατοχυρωμένα δικαιώματά σας.

 • Επισημαίνεται ότι οι πληροφορίες σχετικά με τους όρους της εγγύησης παρέχονται μόνο για την πληροφόρησή σας και δεν συνιστούν αποδεικτικό αγοράς.

Διαδικασία επισκευής, επιδιόρθωσης ή αντικατάστασης

Αν διαπιστώσετε ότι το προϊόν έχει κατασκευαστικό σφάλμα επικοινωνήστε με το κατάστημα αγοράς, έχοντας το αυθεντικό παραστατικό αγοράς και το έντυπο της εγγύησης. Εάν η επικοινωνία με το συγκεκριμένο κατάστημα είναι αδύνατη ή έχετε μετακομίσει σε άλλη περιοχή, επικοινωνήστε με την elite strom®, τον επίσημο κατασκευαστή και διανομέα των στρωμάτων Sealy®.

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι:

 • Εάν προβάλετε αξίωση πριν από τη λήξη της περιόδου ισχύος της Περιορισμένης Εγγύησης λόγω ελαττώματος που καλύπτεται από την παρούσα εγγύηση, εναπόκειται στην απόλυτη διακριτική ευχέρεια της elite strom® να επιδιορθώσει ή να αντικαταστήσει το ελαττωματικό προϊόν εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, με την αντίστοιχη χρέωση εάν πρόκειται για υπαιτιότητα πελάτη.
 • Επίσκεψη του τεχνικού στον χώρο σας για τον έλεγχο του προϊόντος. Η επίσκεψη του τεχνικού πραγματοποιείται μόνο στις περιοχές της Αττικής.
 • Εφόσον διαπιστωθεί η ελαττωματικότητα του προϊόντος και εξεταστεί αν καλύπτεται από την εγγύηση, η elite strom® θα εξασφαλίσει την επιδιόρθωση ή επισκευή του προβλήματος ή αν κρίνει απαραίτητο την αλλαγή του ελαττωματικού τμήματος.
 • Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν ή μέρος αυτού έχει καταργηθεί η elite strom® διατηρεί το δικαίωμα κατά τη στιγμή του service, να χρησιμοποιήσει προϊόν ή υλικό κατά την κρίση της, αντίστοιχης ή καλύτερης ποιότητας.
 • Η elite strom® επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αντικαταστήσει το ελαττωματικό προϊόν με άλλο προϊόν ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας και δεν εγγυάται ότι θα σας παράσχει το ίδιο ακριβώς μοντέλο που είχατε αγοράσει.
 • Σε περίπτωση που ο τεχνικός διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το προϊόν ή το πρόβλημα δεν οφείλεται σε κατασκευαστικό λάθος υπάρχει χρέωση επίσκεψης.
 • Η elite strom® διατηρεί το δικαίωμα να μην εξετάσει ή παραλάβει ένα στρώμα για έλεγχο, εφόσον παρατηρηθούν πάνω σε αυτό λεκέδες από σωματικές εκκρίσεις.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΓΙΑ SERVICE

Εφόσον το προϊόν πληροί τις προϋποθέσεις της εγγύησης, τα έξοδα μεταφοράς και επισκευής βαραίνουν την εταιρεία. Για εκτός Αττικής, ο πελάτης έχει την αποκλειστική ευθύνη μεταφοράς του προϊόντος στις εγκαταστάσεις της elite strom®. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει το προϊόν να είναι επαρκώς προστατευμένο. Η εταιρεία δεν θα αναγνωρίσει φθορές που προήλθαν κατά τη μεταφορά του προϊόντος από και προς τις εγκαταστάσεις της.

Προσαρμογή του στρώματος

Χρειάζεστε χρόνο για να συνηθίσετε το νέο σας στρώμα. Δώστε λοιπόν στο νέο σας στρώμα λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί στις καμπύλες του σώματός σας και στη στάση του ύπνου σας. Συνίσταται περίπου ένας μήνας προσαρμογής.

 • Το νέο σας στρώμα θα προσαρμόζεται και θα ακολουθεί τις φυσικές καμπύλες του σώματός σας. Έτσι θα στηρίζει τη σπονδυλική στήλη διατηρώντας τη φυσική της στάση. Αγκαλιάζοντας όλες τις καμπύλες του σώματος θα προσφέρει την ευχάριστη αίσθηση της ανάπαυσης και της ξεκούρασης.
 • Πρέπει να γνωρίζετε ότι τα βαθουλώματα είναι φυσιολογικό φαινόμενο στα καινούργια στρώματα και αποτελούν ένδειξη ότι το στρώμα προσαρμόζεται στις καμπύλες του σώματός σας. Είναι φυσιολογικό στα σημεία που ασκείται μεγαλύτερη πίεση καθώς και στα σημεία που συνηθίζουμε να ξαπλώνουμε (γοφοί, ώμοι) τα υλικά του στρώματος να υποχωρούν ελαφρά. Έως 4εκ. είναι εντός των επιτρεπτών ορίων και δεν θεωρείται ελάττωμα.
 • Για να κάνετε σωστή μέτρηση τοποθετείστε στην πάνω επιφάνεια του στρώματος μία σκληρή ευθύγραμμη βέργα και στην συνέχεια μετρήστε με χάρακα ή μέτρο το κενό. Η μέτρηση πρέπει να πραγματοποιείται 6 έως 8 ώρες μετά την τελευταία χρήση.
 • Είναι φυσιολογικό τις πρώτες ημέρες χρήσης το νέο σας στρώμα να είναι ελαφρώς πιο σκληρό από αυτό που δοκιμάσατε στο κατάστημα. Αυτό οφείλεται στο ότι όλα τα υλικά που αποτελούν τη δομή του νέου σας στρώματος είναι καινούργια και αχρησιμοποίητα.

Μέτρηση διαστάσεων στρώματος

Αφαιρέστε το παλιό στρώμα από το κρεβάτι και μετρήστε τις εσωτερικές διαστάσεις του κρεβατιού (μήκος – πλάτος) με ένα σκληρό ξύλινο μέτρο ή μεταλλική κορδέλα.

Από την διάσταση που θα μετρήσετε, εάν το στρώμα σας μπαίνει μέσα στο κρεβάτι πάνω από τρείς πόντους. Συστήνουμε να αφαιρέσετε δύο εκατοστά στο πλάτος και δύο εκατοστά στο μήκος.

Στην περίπτωση που το στρώμα σας θα τοποθετηθεί πάνω σε βάση, μετράτε πολύ προσεκτικά το πλάτος και το μήκος της βάσης και παραγγέλνετε το στρώμα ακριβώς στην ίδια διάσταση με την βάση.

Ακόμα και τα καλύτερα στρώματα γίνονται λιγότερο άνετα με το πέρασμα του χρόνου. Γι’ αυτό σας συνιστούμε να αλλάζετε στρώμα κάθε 10 χρόνια.