Περήφανοι κατασκευαστές αμερικανικών στρωμάτων εδώ και 140 χρόνια

Από το 1881 βοηθάμε τις οικογένειες της Αμερικής να κοιμούνται καλύτερα σχεδιάζοντας αξιόπιστα στρώματα υψηλής ποιότητας.

Όλα ξεκίνησαν το 1881, στη μικρή πόλη Sealy στο Τέξας

Ο Daniel Haynes, εργάτης σε εκκοκκιστήριο βάμβακος, ξεκίνησε να κατασκευάζει στρώματα γεμάτα βαμβάκι για τους φίλους του. Το 1889 επινόησε ένα μηχάνημα συμπίεσης βάμβακος. Μετά την επιτυχία του μηχανήματος, ξεκίνησε να παραχωρεί και σε τρίτους την άδεια χρήσης του για την κατασκευή στρωμάτων με την ονομασία «στρώματα από τη Sealy®».

Ταξίδι στην ιστορία της Sealy®

1952: γεννιέται η Τεχνολογία Posturepedic®

Πρωτοπόροι στην τεχνολογία στρωμάτων εδώ και 65 χρόνια. Αξιοποιούμε την εμπειρία και τις καινοτομίες μας για να σας παρέχουμε τεχνολογία που προσφέρει βαθιά και στοχευμένη στήριξη ακριβώς εκεί που την χρειάζεστε.

Άνεση με αποδεδειγμένη διάρκεια

Υπερβαίνουμε ακόμα και τα πρότυπα του κλάδου προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι το στρώμα σας θα έχει τη μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια ζωής. Είμαστε περήφανοι για το γεγονός ότι όλα τα στρώματά μας κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα των ΗΠΑ, όπου υφίστανται ενδελεχείς δοκιμές για την ποιότητα, την άνεση και τη στήριξη που προσφέρουν.