Πριν επισκεφθείτε το κατάστημα

Κάντε την έρευνά σας. Σημειώστε το τωρινό σας στρώμα και οποιοδήποτε άλλο άνετο στρώμα στο οποίο κοιμηθήκατε πρόσφατα. Μετρήστε τις διαστάσεις του συστήματος που χρησιμοποιείτε (από το πάτωμα ως την επιφάνεια στρώματος, μήκος και πλάτος) και σημειώστε τις διαστάσεις του δωματίου σας. Τέλος, εξοικειωθείτε με τους διαφορετικούς τύπους στρωμάτων: στρώματα με ελατήρια, στρώματα με αφρώδη ελαστικά υλικά και memory foam και στρώματα υβριδικά.

Τι να ρωτήσετε

Τι υπάρχει στο εσωτερικό του στρώματος;
 

Η σειρά της Sealy διαθέτει τρεις τύπους κατασκευής στρώματος: με εσωτερικά ελατήρια, με αφρό και υβριδικά. Το κατάλληλο στρώμα για εσάς είναι απλά ζήτημα αίσθησης και προτίμησης άνεσης. Τα εσωτερικά ελατήρια σας προσφέρουν μια κλασική αίσθηση «ύπνου στην επιφάνεια», ενώ ο αφρός σας προσφέρει μια αργή αίσθηση «βύθισης». Τα υβριδικά χρησιμοποιούν τόσο εσωτερικά ελατήρια όσο και αφρό στην κατασκευή τους.

 
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου στρώματος;

Η σειρά της Sealy έχει πολλά στρώματα με διαφορετικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα, σε μεγάλο εύρος τιμών. Κάποια από τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την τεχνολογία Posturepedic™ που προσφέρει στοχευμένη στήριξη, την τεχνολογία δροσιάς Chill™ που προσφέρει πιο άνετο ύπνο, και πολλά άλλα. Φροντίστε να εξετάσετε τα εικονίδια χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων στην ετικέτα του στρώματος για να ενημερωθείτε για το τι προσφέρει το κάθε στρώμα.

Πόση εγγύηση έχουν;

Τα περισσότερα στρώματα της Sealy συνοδεύονται από 10-ετή εγγύηση, αλλά είναι πάντα καλό να το ρωτάτε.

Πώς συγκρίνεται με άλλα στρώματα;

Φροντίστε να ρωτήσετε για τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα των διαφορετικών μοντέλων, αλλά δώστε ιδιαίτερη προσοχή και στην αίσθησή τους. Ιδανικά, αφιερώστε τον απαιτούμενο χρόνο για να καταλάβετε την αίσθηση άνεσης και στήριξης του στρώματος που σας ενδιαφέρει.

Μέσα στο κατάστημα

Υπολογίστε ότι θα χρειαστείτε αρκετή ώρα μέσα στο κατάστημα και φορέστε άνετα ρούχα για να δοκιμάσετε τα μοντέλα μας. Επισκεφθείτε το κατάστημα μαζί με τον σύντροφο με τον οποίο μοιράζεστε το κρεβάτι σας, ενώ μπορείτε να φέρετε και το αγαπημένο σας μαξιλάρι για να μιμηθείτε τη στάση ύπνου σας. Ξαπλώστε για αρκετό χρόνο σε κάθε στρώμα και φροντίστε να κάνετε αρκετές ερωτήσεις για να βρείτε ποιο είναι το κατάλληλο στρώμα για εσάς.

Νιώστε την διαφορά των στρωμάτων Sealy!

icon-shopping-tips

Συμβουλές Αγοράς Στρώματος

Συμβουλές για την εμπειρία σας στο κατάστημα